De 7 eigenschappen van effectief leiderschap

Als leidinggevende heb je een grote impact op de betrokkenheid en de motivatie van je medewerkers. Valt een werknemer uit door een burn-out of neemt iemand ontslag, dan kan een slecht contact met de baas aan de oorzaak liggen.

Een goede baas zijn heeft niet enkel invloed op de retentie en het welzijn van je personeel, maar ook op de productiviteit binnen het bedrijf. Belangrijk dus dat je het goed aanpakt. Welke kwaliteiten heeft een goede baas nu precies?

Liantis schreef een duidelijke lijst met zaken die misschien vanzelfsprekend lijken maar waar toch vaak niet genoeg aandacht aan wordt gegeven.

Lees het hier.

bevallingsrust nieuwe regeling 2020

Hulp nodig bij je personeelszaken?
Wij helpen je graag!

Of blijf je graag op de hoogte?
Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!