Wat is een Virtuele Assistente?

De Virtual Assistant is een moderne variant van de klassieke secretaresse. Het is vandaag de dag mogelijk om zeer veel administratieve taken online uit te voeren. Documenten zitten in de cloud en zijn vlot toegankelijk, communicatie gebeurt via e-mail of met een skype-gesprek. De technologie gaat steeds vooruit en wij bewegen mee.

Kleine bedrijven worden vaak overspoeld door administratieve taken. Als zaakvoerder heeft u misschien al gemerkt dat u veel tijd steekt in zaken die niet uw core-business zijn zoals mails beantwoorden, over uw bedrijf op sociale media posten, de openstaande facturen opvolgen,… Daar willen wij u bij helpen.

Door ons als zelfstandige aan uw bedrijf te koppelen, hoeft u geen extra personeel aan te werven. Daarnaast wordt er op uurbasis gewerkt waardoor er geen tijd en geld verloren gaat.

wat doet een virtual assistant

Wat doet een Virtual Assistant?

Een Virtual Assistant ondersteunt bedrijven van op afstand. Het doel is om de ondernemer te ondersteunen zodat hij/zij niet langer bezig is met zaken waar eigenlijk geen tijd voor is. Zo kan de focus weer worden gelegd op de core-business en kan het bedrijf verder groeien.

Wij hebben ervaring in administratie, marketing, HR, boekhouding e.d. en vormen dus de perfecte steun om deze taken van u over te nemen. Bij ons aanbod vindt u een overzicht met de zaken waarbij wij u kunnen helpen.